Πολιτική Επιστροφών

Στο e-anatomika.gr επιθυμούμε την ικανοποίησή σας με κάθε προϊόν που αγοράζετε, για αυτό σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν το δικαίωμα επιστροφής αρκεί να συντρέχουν αθροιστικά οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να γίνεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας 14 ημερών.
  • Τα προϊόντα να επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν.
  • Να συνοδεύονται με την απόδειξη ή το τιμολόγιο.
  • Να επιστρέφεται ολόκληρο το προϊόν.
  • Να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Με την ολοκλήρωση της επιστροφής, το καλάθι σας πιστώνεται με το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για νέες αγορές.

Σε περιπτώσεις που αποδεδειγμένα η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα εκ μέρους της εταιρίας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό δύναται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χρόνος επιστροφής του καταβληθέντος ποσού είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής, στην οποία περίπτωση η εταιρεία μας θα σας καταθέτει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακυρώσεις Παραγγελιών είναι δυνατές μόνο μέσα στην επόμενη 1 ώρα από τη στιγμή επιβεβαίωσής τους και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται μόνο μέσω e-mail στη διεύθυνση info@e-anatomika.gr.

Απαραίτητο είναι να συμπεριλάβετε στο e-mail και τον αριθμό της παραγγελίας.